Een verhuizing voorbereiden

Bij de voorbereiding op een verhuizing komt heel wat kijken: er komt veel op je af en je moet veel regelen. Wij begrijpen dat dit geen eenvoudige klus is en hebben daarom handige artikelen voor je verzameld. Dit maakt de voorbereiding een stuk makkelijker!

De grote verhuizing checklist: onmisbaar!

Ga jij binnenkort verhuizen? Dan kan deze handige, uitgebreide verhuizing checklist je een heel eind op weg helpen!

De voordelen van verhuisfirma’s

Een verhuisfirma neemt ontzettend veel werk uit handen! Daarnaast hebben verhuisfirma’s nog vele voordelen.

Prijzen van een verhuis

Van plan een verhuisfirma in te schakelen? Lees je in op de kosten en krijg tips voor het kiezen van de beste verhuisfirma.

Redenen om te verhuizen

Er zijn veel verschillende redenen om te verhuizen. In de meeste gevallen verhuis je omdat je dit zelf wilt, omdat je bijvoorbeeld groter of juist kleiner wilt gaan wonen. Maar het kan ook voorkomen dat je noodgedwongen moet verhuizen.

Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing is niets anders dan een verhuizing van een consumenten. Lees hier alles wat je moet weten over particuliere verhuizingen!

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing, ook wel bedrijfsverhuizing, is het verhuizen van bedrijven. Wel even wat anders dan een gewone verhuizing!

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing, ook wel bedrijfsverhuizing, is het verhuizen van bedrijven. Wel even wat anders dan een gewone verhuizing!

Verhuizen naar het buitenland

Aan het dagdromen over dat ideale huis in het buitenland of al concrete plannen gemaakt? Lees meer over verhuzien naar het buitenland.

Alles over woningontruiming

Een woningontruiming en verhuizing zijn niet hetzelfde, ook al zijn er wel veel overeenkomsten. Maar wat is een woningontruiming dan precies? Je leest het op de pagina Alles over woningontruiming.

Wat kost een woningontruiming?

Een woningontruiming kost gemiddeld tussen de €200,- en €2.500,-, afhankelijk van verschillende factoren. Lees hier welke kosten je kunt verwachten!

Werkwijze bij een woningontruiming

Een woningontruiming is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak heb je te maken met emoties en moet er veel geregeld worden. Lees hier hoe het werkt!

Soorten woningontruimingen

Er zijn verschillende soorten ontruimingen: van een woningontruiming tot een bedrijfsontruiming. Lees hier alles over de soorten!